Womanizer Pro W500 Klitoris Stimulator

Flere visninger

Womanizer Pro W500 Klitoris Stimulator
1.699,00 kr

Til stor glæde for de kvindelige kunder kan vi her præsentere the Womanizer. Til den fantastiske selvtilfredsstillelse. Skal bare sættes på dit intime og hemmelige sted, vælg styrken og lad dig svømme hen i orgasmens blide bølger. Mere lydsvag end andre produkter for mere diskret nydelse. Benytter pulserende trykbølger for en fantastisk følelse. Vejer meget lidt i tasken og du kan vælge mellem flere forskellige designs, nogle der udstråler erotik eller nogle der er mere diskrete i udseendet. Ved første øjesyn, kunne denne laban godt ligne en stor computermus. Er 12 cm på længste led. Lækker opbevaringstaske fra firmaet kan købes.


Guld-versionen er belagt med 18 karats guld.

* Påkrævede felter

1.699,00 kr
Bestil inden : : og din ordre bliver sendt i dag!

Correct LystLiv Diskret levering og betaling - GadgetCity er afsender. Se 360*-kassen i stor HER

Correct LystLiv LystLiv PostNord Billig og hurtig fragt - Kun 39kr (1-2 dage), GRATIS ved køb over 500kr

Correct LystLiv LystLiv SSL Sikkerhed - SSL-Krypteret shop
Correct LystLiv LystLiv TrustPilot Gode anmeldelser

Correct LystLiv LystLiv E-Mærket Vi er E-mærket

Beskrivelse

Detaljer

Denne klitorisstimulator skal sættes omkring klitoris, så der faktisk ikke er direkte berøring. Det er en fordel for de kvinder, der har en ganske sart hud på det område, der let bliver irriteret eller ømt. Teknikken er ganske simpel. Der bliver både suget og pustet på klit, og man vælger selv forskellige indstillinger på selve Womanizeren, så man kan finde den styrke eller variation, der passer bedst til en selv. Kan benyttes alene eller sammen med sexpartner. Kan også benyttes med din yndlingsdildo for en særdeles fin oplevelse. Har du smykker piercet på eller omkring din klit, er det en god idé at fjerne dem, da de vil forhindre din Womanizer i at have den bedste kontakt med dig og dit intime område. Nogle kvinder oplever, at de har en øget sexuel lyst efter brug af en Womanizer, så det er bestemt et produkt der kan anbefales, hvis luften i soveværelset er blevet lidt kølig.

The Womanizer benytter lithiumbatteri, der er genopladeligt. Kabel til opladning medfølger naturligvis.

Når en Womanizer forlader fabrikken er den opladt en lille smule. Den kan derfor godt benyttes med det samme, men den kan også have mistet alt sit batteri på turen fra fabrik til din hånd. Derfor anbefaler vi at du starter med at oplade den i mindst 4 timer før brug.

Produktet skal rengøres efter brug, men dette er en ganske nem sag. Vejledning medfølger på engelsk og tysk. Ved førstegangsbrug skal produktet renses. Dette gøres ved at fjerne mundstykket og vaske det i lunkent vand med antibakteriel sæbe eller sexlegetøjsrens.

 

Synes du sex med manden er nitten?

- Så skal du have the Womanizer på klitten!

Yderligere information

Yderligere information

Længde 12,5cm
Diameter 6,2cm
Genopladelig Ja
Vibrationsstyrke 1-8
Vibrationsmønstre 2
Fjernbetjening Nej
Intimprodukt Ja
Materiale Silikone og plastik
Mærke Womanizer
Bedømmelser