Returret

Hos LystLiv har du hele 30 dages fuld returret. Hvis du mod forventning ønsker at fortryde dit køb, er det vigtigt at du kontakter os på kontakt@lystliv.dk eller på 2829 4444 inden du sender produktet retur.

Når du kontakter os skal du svare på

1. Navn og ordrenummer
2. Ønsker du et andet produkt eller pengene retur
3. Hvorfor du ønsker at benytte din returret

For at kunne gøre brug af din returret

1. Skal det ske for indenfor 30 dage af modtagelsen af produktet
2. Produktet skal være i samme stand som da du modtog det
3. Ved intimprodukter bortfalder returretten ved brudt emballage (vi vil ikke sælge intimprodukter som kan have været brugt – dette er 100% af hensyn til kunderne). Du kan på ethvert produkt på LystLiv se om det er et intimprodukt under selve produktet.

Hvem betaler for fragten og har ansvaret

Når du gør brug af din returret er det dig der betaler for fragten. Og dig der har ansvaret for, at pakken kommer frem. (Forbrugeraftalelov pr. 13. Juni 2014, er det kundens ansvar at varen ankommer sikkert og uskadt til os indenfor returrettens udløb).

Hvor skal jeg sende produktet til

LystLiv
Hyld Ager 30
2770 Kastrup

Hvordan får jeg mine penge retur

Når vi modtager produktet kan der gå op til fjorten dage til dine penge er retur på din konto – dette afhænger af hvilken betalingsmulighed du har benyttet dig af. Af sikkerhedsmæssige årsager for både os og dig tilbagefører vi kun betalingen på det kort eller den betalingsmulighed, du har benyttet.