Cascade Ripple Lubeplay Genopladelig Sprøjte Vibrator

Flere visninger

Cascade Ripple Lubeplay Genopladelig Sprøjte Vibrator
999,00 kr

Moderne vibrator med ny sprøjte teknologi. Sæt blot en glidecreme-patron i, og lad den frækt sprøjte den helt rigtige mængde ud, ved et simpelt tryk på en knap. Udstyret med 9 lydsvage og forskellige vibrationsstyrker og et genopladeligt batteri. 

Bestil inden : : og din ordre bliver sendt i dag!

Correct LystLiv Diskret levering og betaling - GadgetCity er afsender. Se 360*-kassen i stor HER

Correct LystLiv LystLiv PostNord Billig og hurtig fragt - Kun 39kr (1-2 dage), GRATIS ved køb over 500kr

Correct LystLiv LystLiv SSL Sikkerhed - SSL-Krypteret shop
Correct LystLiv LystLiv TrustPilot Gode anmeldelser

Correct LystLiv LystLiv E-Mærket Vi er E-mærket

Beskrivelse

Detaljer

Denne Ripple Lubeplay Sprøjte Vibrator fra Cascade, er verdens første vibrator, som kan give dig nydelsesrige vibrationer, og samtidig sprøjte glidecreme ud. Den er perfekt til dig, som vil opnå store orgasmer, kombineret med en stimulerende sprøjteoplevelse. Denne nye sprøjteteknologi kaldes også for Lubeplay. Ripple sprøjter den helt rigtige mængde glidecreme ud af spidsen, ved et enkelt og simpelt tryk. Vibratoren er desuden nem at bruge: lad den blot op med det medfølgende USB-kabel, og skru den lilla del af ved at dreje mod uret. Træk derefter hylsteret ud ved at trykke på de markerede indhak og indfør derefter glidecreme-patronerne med forseglingen nedad. Vibrationerne tændes nemt ved at holde tænd-knappen inde lidt, og ved enkelte tryk kan man regulere de 3 vibrationsmuligheder. Knappen til venstre på interfacet bruges til at justere de 6 vibrationsmønstre. For at udløse Cascades Lubeplay system trykker du blot på den midterste knap, og du vil mærke en sprøjtende fornemmelse. Kan både bruges alene eller sammen med andre til stor fornøjelse.

Inklusiv USB-kabel og 3x22ml vandbaserede glidecreme-patroner. OBS* ekstra patroner kan købes under vores Tilbehør kategori, hilsen LystLiv.

Yderligere information

Yderligere information

Farve Blandet
Længde 25cm Indførbar: 13,5cm
Diameter 3,3 - 3,6cm
Genopladelig Ja
Vibrationsstyrke 9 Forskellige
Vibrationsmønstre 1
Fjernbetjening Nej
Intimprodukt Ja
Materiale Phthalat Fri ABS og TPR
Mærke Cascade
Bedømmelser