Lystliv Blog

Endnu en WordPress-blog

 • Nazisternes hemmelige sexvåben

  GadgetCity

  Krig er ret skidt, det kan alle vist godt blive enige om. Folk dør og mister deres hjem og det er i det hele taget noget rod. Men ud af krig opstår der også mange nye opfindelser. Uden Anden Verdenskrig ville vi for eksempel ikke have Folkevogne, Hugo Boss-jakkesæt og, efter sigende, lolitadukker.

  Det sidste var ikke en trykfejl. Den altid omsorgsfulde Heinrich Himmler bekymrede sig nemlig meget om sine soldaters helbred, eller i hvert fald blev han bekymret når de var for syge til at kæmpe for ham.

  De tyske soldater var nemlig i 1941 nået til Paris, der på det tidspunkt bugnede af letlevende damer, der naturligvis var ganske umulige at modstå for en helt almindelig tysk soldat. Og på trods af, at kondomet teknisk blev opfundet allerede i 1642, rendte det meste af værnemagten efterhånden rundt med den herligste syfilis, der jo som bekendt gør en sindssyg i længden.

  Derfor rettede Himmler angiveligt henvendelse til selveste Adolf Hitler. Noget måtte gøres. At bede soldaterne om at holde snitterne fra de franske fristerinder var åbenbart ikke en mulighed, og det var endnu ikke moderne at hyre Thomas Helmig til at skrive sange for at huske folk på at man skal huske at bruge kondom.

  Den eneste løsning var naturligvis at få soldaterne til at hygge sig med nogen, der ikke smittede. Eftersom det var en mangelvare i Paris på daværende tidspunkt, satte Hitler og Himmler gang i Projekt Borghild, hvilket var et fancy navn for en lolitadukke.

  Dukken skulle være lidt mindre end et menneske og skulle passe ned i soldatens rygsæk. Ansigtet var selvfølgelig blankt fordi nazisterne ikke var det, vi i dag ville betegne som normale.

  Himmler lagde hårdt ud med at bestille 50 stk. mareridtsdukker til sine egne tropper, men allerede to år senere blev projektet droppet, blandt andet fordi soldaterne ikke kunne se det fede i at blive fanget af fjenden med en sexdukke i rygsækken.

  Nazilolitahistorien anfægtes i dag af historikere, da man ikke har fundet nogle fysiske beviser på Projekt Borghilds egentlige eksistens. Det gør dog ikke historien mindre god.

  Af Signe Hansen

1 vare(r)